Software

Vă vorbeam ieri de HTC Bliss care  a apărut în primele imagini neoficiale.  Interfața Sense a ajuns pe modelul în cauză la 3.5 și avem primele capturi de ecran. Nu sunt schimbări majore. Ecranul de start oferă oferă accesul la meniu în stânga și dreapta pentru funcția de telefon. Important este că Sense 3.5 UI pare a fi optimizată pentru a rula pe telefoane cu capacități hardware și grafice mai reduse. O dovadă în acest sens este HTC Bliss ce aduce un procesor tactat la 800 MHz și Adreno 205 GPU.

Poate că și modele mai vechi vor primi upgrade la Sense UI 3.5. Interfața oferită de HTC este una dintre cele mai apreciate din piață oferind cu mult peste concurență.

Mai jos aveți capturile de ecran:

Sursa: gsmarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.