Card reader cu port Lightning Hardware

ADATA lansează un cititor de carduri cu interfață Lightning pentru dispozitivele Apple – iPhone, iPad şi iPod. Nimic spectaculos până aici, doar că acesta este primul periferic din acest segment ce oferă transfer de date bidirecţional şi primul de acest fel ce combină porturi SD şi microSD pe acelaşi cititor.

Astfel, noul cititor ADATA suportă atăt importul cât şi exportul fişierelor, oferind utilizatorilor posibilitatea de transfera uşor conţinutul de la cititor la dispozitiv sau invers. Totuși, nu pot fi accesate simultan ambele carduri (SD sau microSD cu până la 256 GB capacitate).

Pentru a beneficia la maximum de performanțele noului card reader cu port Lightning, ADATA a dezvoltat o aplicaţie dedicată, compatibilă cu sisteme de operare începând de la iOS 7. Aceasta permite managementul conținutului chiar şi atunci când nu eşti conectat la internet. Mai mult, aplicația include şi un media player, ce permite utilizatorului să se bucure de muzică şi filme chiar şi atunci când nu este logat la contul de iTunes.

Aplicatia ADATA Power Drive

Cititorul de carduri ADATA cu port Lightning măsoară 132 x 39 x 8 mm și cântărește numai 10 grame.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.