Fiecare profesor a primit un card denumit Prima de Carieră Didactică în valoare de 1500 lei. Acesta poate fi folosit printre altele și la eMAG, cel mai mare magazin online din țara noastră.

Pot fi achiziționate smartphone-uri, laptopuri etc. 

eMAG are și o pagină dedicată unde explică modalitatea de plată, utilizare etc. Dacă produsul costă peste 1500 lei există opțiunea achiziției unui card cadou (până la 3000 lei).

Cardul Prima de Carieră Didactică trebuie activat în prealabil printr-un apel la numărul de telefon aflat pe spate. Va răspunde un robot și cere câteva detalii, numărul cardului spre exemplu.

La plata prin eMAG puteți introduce detaliile cardului cu cei 1500 lei, dar fără a-l salva în cont. Cardul cadou care să suplinească suma trebuie cumpărat în prealabil de aici. Sunt opțiuni predefinite 50 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 500 lei, dar la altă sumă puteți selecta orice sumă între 10 – 3000 lei.

Ce produse pot fi cumpărate de pe eMAG cu cardul Prima de Carieră Didactică?

Lista este destul de lungă. Presupun că printre cele mai căutate sunt smartphone-urile și laptopurile. Mi se pare utile și tabletele sau imprimantele, dar smartwatch-urile nu am idee de ce sunt prinse aici.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.