Retelistica

TP-Link este lider global pentru al 5-lea an consecutiv pe piața de echipamente Wi-Fi. Datele le-am primit într-un comunicat TP-Link, cu citare a unui studiu făcut de către IDC pe piața WLAN. 

TP-Link – 41.6% la nivel global;

TP-Link în România – aprox. 60% cu peste 600.000 de echipamente wireless livrate dintr-o piață estimată la 950.000 unități. 

Sunt prezenți din 2013 în țară noastră printr-un birou local și un depozit ce livrează în mai multe țări europene. TP-Link a pornit din Shenzhen în 1996, din 2005 a urcat pe scena internațională, iar în 2016 au ajuns lider incontestabil la nivel global cu reprezentanțe locale în 40 de țări, peste 23.000 de angajați, echipa de R&D de 1100 specialiști.

Declarație oficială:

Echipamentele noastre conectează mai mulți oameni decât oricare altele și acest fapt se datorează produselor de calitate, la preț correct. Suntem prezenți în zeci de milioane de case din toată lumea pentru a facilita utilizatorilor comunicarea cu familia și prietenii, pentru a le asigura accesul la divertisment în cel mai simplu mod posibil, dar și pentru a-i ajuta să lucreze indiferent unde se află. Doar în 2015 am vândut în întreaga lume peste 149 de milioane de echipamente” a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România. “În plus, depunem eforturi constante pentru a face tehnologia de rețea cât mai accesibilă pentru toți utilizatorii. În acest sens am lansat primul nostru router cu ecran tactil, dar am și făcut prima localizare de produs în limba română”, a mai adaugat Hermes Song.

TP-Link dovedește că rețeta ieftin și bun funcționează.

Categorii: retelistica
Tag-uri: TP-LINK
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.