Telefoane Mobile

BlackBerry a făcut o achiziție importantă. Au ales să cumpere compania germană Secusmart. Aceștia comercializează un microSD card special. Are 4 GB spațiu de stocare, dar asta contează puțin de tot.

Include un crypto-controller și un procesor PKI pentru autentificare. Dispune de criptare AES pe 128-bit pentru apelurile de voce și SMS. Scandalul legat de spionajul NSA a făcut ca multe guverne să fie foarte stricte în ce privește securizarea datelor sale. Android și iOS sare repede din schemă, iar BlackBerry a devenit singurul jucător capabil să ofere o confidențialitate mai mare.

Guvernul german deja a comandat 3.000 de telefoane cu BlackBerry OS și acum se pregătesc să cumpere un lot de alte 20.000 de unități. Nu sunt valori mari, dar aceste telefoane nu sunt achiziționate la preț de shop online. Includ tot felul de tehnologii + cardul microSD de mai sus + servicii dedicate oferite de compania canadiană.

BlackBerry ar putea să aibe succes pe această nișă, a telefoanelor ce oferă un grad sporit de securitate a datelor. Apropo, Angela Merkel și Barack Obama folosesc un smartphone BlackBerry.

Sursa: BlackBerry 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.