În ultimele zile testez Samsung GALAXY S7 prin programul Orange Smartphone Tester, iar o primă galerie de imagini și clipuri video ați găsit într-un articol dedicat

Când cumperi un smartphone de top te gândești și la puterea de procesare pe care terminalul respectiv o aduce la pachet pe lângă design, display, funcții incluse, conectivitate, autonomie etc. Elemente ce contează până la urmă în procesul de alegere justă a unui device de tip all-in-one.

Informații relevate de CPU-Z pentru hardware-ul implementat pe Samsung GALAXY S7 Edge;

Înainte de a prezenta rezultatele testelor de benchmark, trebuie să emit o părere. Samsung GALAXY S7 Edge nu a fost conceput pentru cei ce dețin GALAXY S6 Edge, mai degrabă pentru utilizatori de GALAXY S5, Note 3 și Note 4.

Samsung GALAXY S7 Edge vs Samsung GALAXY S6 Edge & Samsung GALAXY S6 Edge Plus în teste de benchmark;

teste-de-benchmark-Samsung-GALAXY-S7-Edge-vs-Samsung-GALAXY-S6-Edge

Observați ce rezultate discutabile oferă testele de benchmark. Bătrânul Quadrant, AnTuTu Benchmark și BaseMark OS II relevă un spor de performanță pe GALAXY S7 Edge față de generația anterioară, 3DMark, PCMark și BaseMark X nu-l scot în față pe noul venit care oricât s-ar discuta, oferă un plus la capitolul putere de procesare.

Una peste alta, testele sintetice își arată limitele. Toate cele trei telefoane din tabelul de mai sus sunt capabile a rula orice aplicație sau joc din Google Play la detalii maxime, valabil în prezent și într-un orizont de timp de 1.5 – 2 ani. Nu ai parte de lag în meniu, multi-tasking în regim alert. Plus că TouchWiz a devenit mult mai customizabil ca în trecut, magazin de teme atașat cu sute de variante pe gustul fiecăruia dintre voi.

Mai important este alt aspect, cum stă cu încălzirea în sarcini ce presupun un plus la nivel de putere de procesare și cum este afectată autonomia în astfel de sarcini. Se încălzește mai puțin față de S6 Edge și S6 Edge Plus, iar răcirea se face mai prompt. Aici se vede R&D-ul făcut de Samsung.

Galerie cu testele de benchmark rulate pe Samsung GALAXY S7 Edge;

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.