Software

Mai zilele trecute scriam de posibilitatea ca Allview să aducă primul său smartphone cu display curbat, dar trebuie să recunosc că m-am înșelat. 

Am vorbit cu Iulian Machi de la Connect și acum știu cu adevărat la ce se referă Allview eMAGIC. Compania brașoveană urmează a implementa un astfel de feature pe Allview X3 Soul PRO, dar și pe alte telefoane din zona mid-range sau low-cost.

Ce este Allview eMAGIC?

Prin swipe din lateral se oferă acces la o serie de aplicații sau funcții presetate, în stilul cu care ne-a obișnuit Samsung pe seria Edge, telefoanele cu display curbat. Doar că la Allview ai parte de aceste funcții pe smartphone-uri cu ecran plat, normal.

Detalii în cele două imagini:

Observați că merge și prin swipe din stânga, nu doar în lateral dreapta precum la Samsung-urile Edge. Plus că funcția pare a fi implementată și în diverse aplicații, precum cea de Calculator în fotografiile furnizate de către Iulian.

Mai avem de așteptat până la primul smartphone Allview cu display curbat, cine știe, poate în 2017.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.