Smartphone

Samsung se pregătește a lansa Galaxy S IV. Citeam zilele trecute cum că vârful de gamă sud-coreean pe 2013 ar urma să debuteze din luna martie. Nu va sosi la MWC 2013 ci va fi lansat în cadrul unui eveniment distinct ca și Samsung Galaxy S III. Anul trecut au avut lansarea în mai și debutul în stocurile magazinelor s-a produs pe plan local de la 1 iunie.

Sunt multe zvonuri vis-a-vis de Samsung Galaxy S IV. Se știe ce procesor va avea, acel CPU cu opt nuclee ( 4x ARM Cortex-A15 și 4x ARM Cortex-A7). Acesta ar fi tactat la 2 GHz. Ar fi ajutat de 2 GB RAM, minim 32 GB spațiu de stocare.

Un mare pas s-ar face și la nivel de display: 4.99 inch sau 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, astfel s-ar alinia la telefoanele lansate la CES 2013 (Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL și multe altele).

În funcție de momentul în care va fi lansat va rula Android 4.2 Jelly Bean sau o versiune mai nouă de Android dacă între timp sa va mai face vreun update al platformei powered by Google. Erau unele discuții cu referire la existența / inexistența butoanelor capacitive la baza ecranului. Mi-aș dori să dispară și așa ar produce un SGS IV mai compact decât SGS III, deși ecranul crește cu 0.2 inch.

Cum credeți că va arăta Samsung Galaxy S IV la nivel de specificații sau cum v-ați dori?

176359-galaxysiv

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.