Desi ar trebui sa ne faca viata mai usoare, exista cateva gadgeturi care ocupa spatiu si nu intr-un mod util. De exemplu, LED-ul care iti coloreaza apa de la robinet, lumanarile electrice sau chiar lansatorul de rachete echipat cu USB!

Compania americana Aluratek a intocmit un top al celor mai inutile gadgeturi.
Pe primul loc se situeaza dispozitivul care iti arata in cat timp se fierbe un ou. Bonus: are si niveluri de fierbere!Si daca totusi nu te ajuta, mai sunt si cateva aplicatii pentru telefon care te anunta cand este gata oul!

Un alt aparat care nu iti face viata mai usoara ci doar se poate incadra la categoria diverse, il cumperi si apoi nu stii unde sa-l mai depozitezi este “lumanarea-electrica”. Insa lumanare este putin spus tinand cont ca este conectata la priza!

Spa pentru mancare. Da, ai auzit bine! Dispozitivul mentine temperatura optima a mancarii si reduce numarul de calorii.Iar daca vrei sa tai o coala de hartie, s-a inventat foarfeca cu laser.

E prea dimineata si nu stii care-i apa calda si care e rece? Te ajuta LED-ul atasat robinetului si care iti arata temperatura apei: albastru pentru cea rece si rosu pentru cea calda. Simplu, nu?

Sursa: Incont