Retelistica

Veste bună pentru cei ce sunt clienți ai internetului fix de la RCS-RDS, abonamentele au un preț ajustat, presupun că și reducerea TVA de la 24% la 20% are un rol în această micșorare a tarifelor*.  

Digi-Net-Fiberlink-preturi-2015

Sursa

A. Care sunt modificările de preț?

Fiberlink 100 dispare în mediul urban și face loc la același preț lui Fiberlink 300 cu viteze de până la 300 Mbps în download și 100 Mbps în upload.

Fiberlink 500 de la 45 lei se oprește la 39 lei, iar Fiberlink 1000 cu viteze de până la 1000 Mbps în download coboară de la 55 lei la 45 lei.

Interesant este că ofertele menționate de Ștefan Roșioară pe blogul său nu sunt operate și de către RCS-RDS pe site-ul de prezentare, asta pentru că trebuie să parcurgeți pasul de la punctul B.

B. Cum poți beneficia de aceste oferte?

Trebuie să mergeți la o reprezentanță / casierie a RCS-RDS și să faceți o prelungire a contractului pe 12 luni.

*Tarifele reduse pe care RCS-RDS le aduce la abonamentele de internet fix nu sunt legate de TVA-ul diminuat ci reprezinta dorința lor de a-și fideliza clientela.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.