Retelistica

OnePlus are vânzări foarte bune la nivel global, chiar dacă nu prea are prezenţe în ofertele operatorilor telecom. Producătorul chinez ştie că este o pâine bună de mâncat în această zonă, tocmai de aceea negociază deja cu câţiva operatori importanţi.

Din surse actuale ştim OnePlus se află în negocieri avansate cu T-Mobile, iar în urmă cu câteva ore am aflat printr-un comunicat de presă că OnePlus 6T va fi comercializat în Marea Britanie prin operatorii O2, EE şi Vodafone, cât şi prin retailerii John Lewis şi Carphone Warehouse.

Pentru noi, românii, important este parteneriatul cu Vodafone. Dacă OnePlus este interesat să dezvolte parteneriatul cu operatorul britanic la întreaga reţea, poate peste câteva luni am putea vedea OnePlus 6T şi în oferta filialei Vodafone România. Eu zic că şansele sunt foarte mari ca în 2019 să avem posibilitatea de a cumpăra un device OnePlus cu abonament. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor mişca destul de repede pentru OnePlus 6T sau inaugurarea o va face OnePlus 7.

Sursa: forums.oneplus.com