Diverse

Peste doar câteva ore OnePlus va anunţa flagship-ul de toamnă, modelul OnePlus 8T. Alături de acest smartphone vor fi prezentate şi câteva accesorii, însă în mod paradoxal nu noutăţile hardware pregătite de OnePlus au atras atenţia presei de specialitate în ultimele ore.

Ştirea momentului este legată de unul dintre co-fondatorii companiei. Se pare că după aproape 7 ani Carl Pei a decis să părăsească OnePlus. Nu ştim încă motivul ce a stat la baza acestei decizii, însă mai multe surse apropiate lui Carl Pei susţin că acesta doreşte să îşi deschidă un business propriu, un start-up axat tot pe tehnologie.

Anul 2020 a fost unul al schimbărilor importante pentru OnePlus. Compania chineză şi-a schimbat strategia încercând să devină un brand cu o gamă mai vastă de produse, iar conducerea pare a fi mutată într-un fel sau altul către alte persoane de decizie (Carl Pei va pleca, în timp ce Pete Lau a fost numit Senior VP și Chief Product Experience Office în cadrul Oppo, poziţie care foarte probabil îl va obliga să renunţe la OnePlus).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.