Diverse

Oraşul Sfântu Gheorghe are începând de astăzi mall – Sepsi Value Centre. În cadrul acestui centru comercial a fost deschis şi un hypermarket Carrefour, primul din România cu case 100% Self Check (fără casieri).

Hypermarketul dispune de 16 case inteligente dotate cu sistemul Self Check, adică clienţi au posibilitatea de a-şi plăti singuri produsele. Aceştia vor fi asistaţi de angajaţi Carrefour, însă nicio casă nu va avea un casier clasic.

„Clienții au posibilitatea de a-și plăti singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpii de așteptare. Acest sistem exclusiv self checkout este simplu și intuitiv pentru oricine, permițând atât plata cash, cât și cu cardul, iar clienții au parte în orice moment de asistență, deoarece angajații Carrefour sunt acolo pentru ei când au nevoie de ajutor”, a explicat retailerul într-un comunicat de presă.

Aşa arată o casă Self Chek

Oamenii din Sfântu Gheorghe vor putea folosi şi opţiunea Scan & Pay din aplicaţia Carrefour, adică vor putea scana şi plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coşul de cumpărături.

Carrefour Sfântu Gheorghe are o suprafață de vânzare peste 4.100 de mp, 500 de locuri de parcare și comercializează 30.000 de produse.

Sursa: moneybuzz.ro

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.