Telefoane Mobile

În toamna anului trecut, Gazeta Sporturilor împreună cu Carrefour lansa campania “Gazeta Sporturilor lansează în România Phablet Woo! Produs revoluţionar: telefon şi tabletă la un preţ INCREDIBIL!”. V-am explicat la acel moment de ce această promoţie era una pur şi simplu mincinoasă.

Din păcate pentru necunoscători, Carrefour continuă să comercializeze acest smartphone denumit Phablet Woo la un preţ dezastruos de mare: 499 lei. Dar cum weekendul acesta a fost dedicat zilei femeii, Carrefour s-a gândit să pună acest device la „reducere”. Până pe 9 martie puteţi găsi acest produs „revoluţionar” la preţul de 299 lei.

phablet

Personal nu aş da nici 100 de lei pe acest terminal slab din toate punctele de vedere. Acum câteva zile am fost într-un magazin Carrefour şi l-am butonat puţin. Nu vă imaginaţi cum funcţionează acest telefon promovat atât de intens de lanţul de hypermarket-uri francez.

Câteva specificaţii pentru Phablet Woo:

– display de 6 inci cu rezoluţie 960 x 540 pixeli;

– procesor dual-core tactat la 1.3 GHz;

– 512 MB memorie RAM + 4 GB memorie internă (disponibili sunt undeva la 1.5 – 2 GB);

– cameră foto de 8 megapixeli;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– dual-sim, baterie Li-Ion de 2.500 mAh;

Concluzia: O pocnitoare foarte scumpă.

phablet woo 2

 

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.