Mai de mult am comandat o cartelă Orange, de aia gratuită. Vroiam să văd dacă oferta este reală şi nu este vreun fake dâmboviţean. Zilele trecute primesc un mail de atenţionare de la Orange că ar fi bine să îmi activez cartela până într-o anumită dată. Păi ce să activez dacă, încă, nu a sosit. Cu siguranţă aşteptarea ar fi în van. Deci nu rămâne să concluzionez că nu este decât o altă măgărie de genul – made in Romania. 

        Sau ar mai fi o variantă dată de existenţa unui vecin binevoitor care şi-ar fi dorit să “testeze” el primul oferta Orange. Plauzibilă dacă observi timp de 1 minut comportamentul, obedient cleptoman, al vecinilor de scară. 

Categorii: orange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.