Diverse

Casio este un producător tradițional de ceasuri. Avalanșa de ceasuri inteligente / smart watch nu avea cum să-i ia prin suprindere. Primul lor gadget de acest fel se numește Casio G-Shock STB-100. Îl promovează drept un sport watch.

Ce știe să facă Casio G-Shock STB-100?

Monitorizează activițățile de zi cu zi cum ar fi numărul de pași, distanța, pulsul, viteza bicicletei, numărul de rotații ale pedalelor de la bicicletă, prin intermediul său poți control volumul din playerul muzical de pe smartphone.

Este rezistent la contactul cu apa, dispune de conectivitate bluetooth. Casio declară că bateria încorporată ar fi suficientă pentru o autonomie de… 2 ani de zile. Impresionant.

Datele preluate de Casio G-Shock STB-100 pot fi interpretate de aplicațiile Abvio s Runmeter, Walkmeter și Cyclemeter. Urmează ca suportul să fie extins și spre alte aplicații în viitorul apropiat.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.