Audio

Compania sud-coreeană a prezentat două seturi de căști: LG TONE Free TWS HBS-FN4 și HBS-FN6. Interesant este că au venit cu o funcție specială, carcasa are și rolul de curățare al căștilor pe lângă funcția de încărcare.

Tehnologia UVnano se bazează pe lumina UV emisă peste dopul de protecție. LG spune că prin această metodă sunt eliminate 99.9% din E. coli sau S. aureus 2.

LG a dezvoltat seturile de căști wireless alături de Meridian Audio, iar sunetul ar fi cât se poate de real / imersiv prin tehnologia HPS (Headphone Spatial Processing). Au lucrat și pe partea de design, să fie cât mai confortabile și să ofere o izolare cât mai bună a zgomotului ambiental.

Ambele modele dispun de moduri presetate: Natural, Imersiv, Bass Boost și Treble Boost. Au dezvoltat și un al cincilea mod: Ambient Sound Mode ce permite sunetului exterior să ajungă în ureche spre a avea idee ce se întâmplă în jurul tău.

Noile căști LG ar oferi 6 ore de autonomie la o încărcare și 5 minute de încărcare ar livra 1 oră de muzică. Cu carcasa s-ar ajunge la o autonomie de 18 ore. Sunt două variante de culoare: Stylish Black / Negru și Modern White / alb.

Alte detalii legate de LG TONE Free TWS HBS-FN4 și HBS-FN6:

  • dimensiune pentru o cască – 16.1 x 32.77 x 25 mm;
  • dimensiune pentru carcasa de încărcare – 54.6 x 54.6 x 27.5 mm;
  • fiecare cască are o baterie încorporată de 55 mAh, iar carcasa de încărcare – 390 mAh;
  • bluetooth 5.0;
  • 2 microfoane și 2 speakere de tip Layered Dynamic

Sunt așteptate a fi aduse în Europa din luna următoare / iulie 2020.

Sursa: LGnewsroom.com

Categorii: audiolg

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.