Arhiva-Resurse

Este primul nostru concurs pe gadget.ro făcut împreună cu zinio.com. Presupun că ați auzit de acest site ce oferă acces către majoritatea revistelor sau publicațiilor din întreaga lume. Au și aplicație în Android Market care se face ca răsfoirea unei reviste pe o tabletă HoneyComb să fie o plăcere. Din țara noastră oferă: Men s Health, Maxim și o celebră revistă fondată de Hugh Heffner. :)

Premiul I – o subscripție la orice revistă de pe zinio.com;

Premiul II – 10 vouchere de 5 $ pe care le puteți cheltui pe zinio.com.

Regulamentul este extrem de simplu: primul venit, primul servit și concursul se încheie în momentul în care avem 11 câștigători.

Pentru a intra in concurs trebuie doar să:

1) lași un comentariu la acest articol folosind o adresa de e-mail valida, dupa care sa te putem identifica si premia. Din considerente de confidențialitate îți recomandăm să nu publici adresa de e-mail în conținutul comentariului ci să o introduci în câmpul “Your email” în momentul în care vei lăsa comentariul;

2) dai un “Like” la pagina noastră de Facebook.

E simplu nu? Succes!

UPDATE: Concursul nostru s-a încheiat. Cei 11 câștigători vor fi anunțați pe mail cum să intre în posesia voucherelor.

Vă mulțumim pentru participare și vă asigurăm că mai avem multe alte surprize! Pentru a fi la curent cu toate concursurile Gadget.ro îți recomandăm să ne urmărești pe Facebook, Twitter și YouTube sau să te abonezi la newsletterele noastre!

Categorii: arhiva-resurse
Tag-uri: concursZinio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.