Casti Huawei FreeClip Audio

Căștile Huawei FreeClip sunt unele dintre cele care m-au surpins cel mai tare din tot ce am testat pe zona audio. Nu pentru că sunt cu adevărat revoluționare, deși sunt pe acolo, cât pentru faptul că am ajuns să le folosesc zilnic și pentru multe ore. Asta fiindcă le pot ține pe urechi tot timpul, ascult muzică sau alt conținut în timp ce sunt conștient și perfect ancorat și la tot ce se întâmplă împrejur.

Casti Huawei FreeClip

În fine, nu aș vrea să mai repet tot ce am precizat în review-ul scris detaliat ori în cel video de pe YouTube. Sunt acolo toate informațiile, nu cred că am omis ceva care să fi meritat să fie adăugat aici.

Articolul de față se referă la oferta de lansare a căștilor Huawei FreeClip pe piața din România. Vorbim despre promoția afișată în magazinul online Huawei, care arată astfel:

  • preț de 999 de lei, valabil pentru ambele variante de culoare – Black și Purple;
  • brățară fitness Huawei Band 8 oferită cadou, în mod gratuit, în limita stocului disponibil (valoarea brățării este de 249 lei);
  • transport gratuit;
  • posibilitate de plată în 12 rate fără dobândă;
  • puncte Huawei ce se pot transforma în discounturi viitoare pentru clienții ce au sau care își fac cont;
  • posibilitatea de a achiziționa asigurarea Huawei TWS Loss Care 12M1T cu numai 19.90 lei. Aceasta presupune ca pe o perioadă de 12 luni de la data achiziției să primști o cască Huawei FreeClip gratuit atunci când una dintre cele două din pachetul inițial nu mai este de găsit. Practic, fie că o pierzi sau că îți este furată, vei primi gratuit o altă cască. Având în vedere că cele două căști Huawei FreeClip sunt identice, adică nu există cască pentru urechea dreaptă ori cea stângă, nu contează pe care dintre ele nu o mai ai, veo primi o alta la schimb în mod gratuit (pentr19.90 lei mai exact, cât costă asigurarea Huawei TWS Loss Care 12M1T).