Audio

HyperX este divizia de jocuri a Kingston și în portofoliul său regăsiți multe produse ce ies în evidență prin raportul preț / specificații. Pentru HyperX Cloud Alpha trebuie să avem și cerințe pe măsură, pentru că te fac să scoți din portofel în jur de 100 euro. 

Câteva elemente ce le individualizează pe noile căști HyperX:

  • difuzoare de 50mm cu magneți neodimiu, dual chamber cu două camere și redare a corectă a frecvențelor (o cameră pentru joase și alta pentru medii și înalte);
  • cablu detașabil cu funcție de control audio in-line;
  • galene cu spumă de memorie HyperX, bandă extensibilă;
  • ramă de aluminiu pentru un plus de rezistență la utilizarea îndelungată;
  • 336 gr. cu microfon și cablu (cablul detașabil are 1.3 metri, iar cablul extensibil pentru PC are 2 metri), 298 gr. fără microfon și cablu;
  • răspuns frecvență între 13 Hz și 27.000 Hz;
  • microfonul este detașabil și are funcție de anulare a zgomotului.

Preț în magazinele Altex – 449 lei. 

Declarație oficială:

Cloud Alpha este primul model de căști pentru jocuri care integrează tehnologia HyperX Dual Chamber pentru a oferi o experiență a sunetului de neegalat”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. “Proiectate și testate în laboratoarele HyperX, Cloud Alpha oferă cea mai bună performanță audio posibilă, confort și calitate a construcției pentru un avantaj competitiv pentru profesioniștii de top și gamerii ocazionali din întreaga lume”.

Categorii: audio
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.