ASBIS importă bateriile externe Prestigio pe bază de grafen. Sunt două  variante: Graphene PD de 10000 mAh și Graphene PD Pro de 20000 mAh.

Care sunt beneficiile aduse de bateriile externe pe bază de grafen?

  • protejază suplimentar la supraîncălzire;;
  • extinde durata de viață cu până la de trei ori;
  • alimentare rapidă.

Grafenul este un material ce are conductivitate termică și mobilitate electronică ridicată + sigur pentru mediu. De aici rezistența la temperaturi ridicate și timpul de reîncărcare redus.

Cele două baterii externe Prestigio sunt fabricate din metal, sticlă securizată, iar în pachet se află și huse de protecție din piele naturală. Au încorporat și un afișaj ce indică nivelul de încărcare, durata de viața rămasă.

Graphene PD de 10000 mAh se încarcă de la 0 – 100% în 50 de minute cu încărcătorul de 60W din pachet, iar Graphene PD Pro de 20000 mAh are nevoie de 100 minute.

Pe partea de conectivitate, ambele baterii dispun de porturi USB Type-C și 2 x USB 3.0. Se adaugă și încărcare wireless la 10W pe standard Qi.

Trebuie să recunosc că timpul de încărcare mi se pare de-a dreptul excelent, dacă ne uităm la capacitatea în mAh. Cele două baterii externe Prestigio pe bază de grafen le găsiți în oferta eMAG, Flanco, dar și la alte magazine de specialitate (în pachet se află și încărcător de 60W + husă de protecție din piele naturală).

Care sunt prețurile din țara noastră?

Prestigio Graphene PD de 10000 mAh – 289 lei;

Prestigio Graphene PD Pro de 20000 mAh – nu am găsit-o în oferta eMAG, iar pe un comparator de prețuri am văzut că este listată la 488 lei (în linie cu prețul de 100 euro de pe Amazon.de).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.