Smartphone

Chiar dacă mulţi producători refuză să facă update-uri majore la smartphone-uri puternice lansate în urmă cu 1-2 ani, realitatea ne dovedeşte că Android 7.0 Nougat funcţionează decent şi pe device-uri ultra low-cost. Acest lucru ne arată că explicaţiile producătorilor sunt de multe ori minciuni gogonate şi că de cele mai multe ori se aplică zicala “nu există nu pot, există nu vreau”.

La sfârşit de august 2017 ce mai ieftin smartphone ce rulează Android 7.0 Nougat este Blackview A7 şi costă doar 39.99 dolari fără TVA, adică aproximativ 154 lei pe gearbest.com. Pentru această sumă modică primim un terminal cu display de 5 inci cu rezoluţie HD, procesor quad-core, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală, conectivitate 3G, baterie de 2800 mAh şi un design destul de plăcut.

Raportat la preţul de achiziţie cred că Blackview A7 este un smartphone mai mult decât decent, dar în acelaşi timp reprezintă dovada vie că Android 7.0 Nougat funcţionează şi pe un hardware vechi şi modest.

Specificaţii complete pentru Blackview A7:

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli);
  • procesor MediaTek 6580A de tip quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB;
  • Android 7.0 Nougat;
  • dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 5 megapixeli + 0.3 megapixeli cu autofocus, LED flash, filmare HD și cameră frontală de 5 Megapixeli (prin interpolare);
  • baterie de 2800 mAh, 175 gr. și 9.5 mm grosime.

Nu uitaţi că pe gearbest.com există numeroase oferte pentru o gamă variată de gadget-uri, la preţuri avantajoase pentru orice tip de buzunar. Puteţi oricând să aruncaţi un ochi la ei pe site.