Retelistica

Orange și-a actualizat portofoliul de abonamente, iar internetul național NELIMITAT și-a făcut debutul la costuri mai atractive în oferta operatorului de telecomunicații autohton.

Primul abonament Orange cu internet NELIMITAT la viteze 5G a fost Orange Me Star 25 – 25 euro pe lună,  internet NELIMITAT la viteze până la 5G, 9.33 GB în roaming SEE, NELIMITAT la apeluri de voce și SMS-uri naționale și în roaming SEE.

Noile abonamente cu internet NELIMITAT de la Orange se numesc Smart Plus 20 și Smart Plus 25.

Smart Plus 20 – 20 euro pe lună / aprox. 97 lei = Internet NELIMITAT la nivel național și viteze până la 5G, 9.60 GB în roaming SEE, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 800 minute internaționale;

Smart Plus 25 – 25 euro pe lună / aprox. 122 lei = Internet NELIMITAT la nivel național și viteze până la 5G, 12 GB în roaming SEE, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 1000 minute internaționale, 1 GB și 100 de minute sau SMS-uri în țările Turcia, Moldova*, Elveția, Thailanda, SUA, Australia, China și Israel.

Aici mi-aș permite o mică critică. Nu înțeleg de ce au spus Moldova și nu Republica Moldova. Moldova istorică este acum împărțită în trei țări: România, Republica Moldova, iar nordul Bucovinei și alte trei județe din sud au ajuns în Ucraina. Să spui Moldova mi se pare un eufemism.

Trecem peste aceste elemente ce nu cred că importă pe nimeni. Abonamentul de 20 euro mi se pare mai mult decât suficient pentru cei ce vor să aibă acces la internet nelimitat pe smartphone.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.