Retelistica

Vodafone listează un abonament de telefonie mobilă cu internet nelimitat. Așa că după ce am primit apeluri și SMS-uri nelimitate a venit și rândul traficului de date.

Vodafone RED 14 încorporează NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale + roaming în SEE, 5.23 GB în roaming SEE, 600 minute internaționale, nelimitat în aplicațiile de social media și chat (Facebook, WhatsApp, Instagram etc) și Internet NELIMITAT*.

*Viteza în 4G este în limita a 10 Mbps la download și 10 Mbps la upload. 

Ce nu am găsit pe pagina abonamentului este traficul de date oferit la 4G în viteză maximă. Spre exemplu, RED 12 încorporează 20 GB, RED 10 – 15 GB etc. Teoretic și aici ar trebui să fie un pachet oferit la viteză maximă și după ce treci de numărul respectiv de GB să apară limita de 10 cu 10 (download și upload).

Costul abonamentului – 14 euro / lună.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.