Smartphone

Am tot vorbit despre acest smartphone și noul trend în a aduce telefoane mobile de 150 – 200 dolari ce copiază ca design Mi Mix-ul de la Xiaomi. Un alt exemplu este MAZE Alpha

Pozele oficiale aduc acest design:

Pe YouTube am dat și de un clip oficial:

Din acest material video am extras câteva screenshots ce le consider a fi suficient de sugestive:

Concluzia este vizibilă. Avem margini negre ale display-ului, dar și margini mai puțin înguste față de ceea ce promit în Photoshop. Este clar că aduce un raport display / corp bun, dar nu la nivelul a ceea ce promit în materialele promoționale.

Telefonul în sine nu-l consider rău pentru 160 dolari, din contră. În banii ăștia primești un smartphone arătos, MediaTek Helio P25, 4 GB RAM, 64 GB stocare, Android 7.1, cameră duală de 16 + 3 Megapixeli, baterie de 3500 mAh etc.

În pachet au pus și o folie de protecție din sticlă ce ar acționa ca un filtru ad-hoc pentru lumina albastră și ar conferi rezistență suplimentară. Mai multe detalii în materialul video.

Bluboo S1 în etapa de precomandă prin Gearbest costă 159.99 dolari / aprox. 634 lei + TVA = 760 lei.

Concluzia la articolul de față: Companiile chinezești din categoria C-list promit mult, marketing agresiv pe funcții adăugate ca să fie acolo (camera duală etc), fără o proprietate exactă a termenilor. Orice achiziție trebuie făcută cu grijă, nu există minuni în această piață.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.