Smartphone

Motorola Moto G a fost anunțat în noiembrie 2013, iar varianta dual-sim a sosit în România prin martie / aprilie 2014. La momentul respectiv, Google deținea Motorola și nu existau indicii clare legate de tranzacția ce tocmai se negocia cu Lenovo.

Moto G ieșea în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare. Sunt multe comentarii pe site în care se dovedește că multe persoane și l-au cumpărat de pe Amazon sau din magazinele online care livrează și în țara noastră, înainte de debutul pe meleagurile autohtone. A suficient acest smartphone ca să trezească Motorola la viață.

Canalys este o agenție care monitorizează printre altele și piața de smartphone-uri din India. În Q2 2014 (aprilie – iunie), Motorola a vândut 955.650 smartphone-uri, iar Nokia s-a oprit la 633.720 unități. Și când te gândești că Motorola are o gamă formată din trei telefoane: Moto X, Moto G și Moto E.

Moto X-ul are preț prea mare raportat la datele sale hardware, Moto E-ul abia ce a fost anunțat oficial, iar Moto G-ul a dus greul vânzărilor. Pe primele locuri în India se află Samsung, Micromax și Karbonn.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.