Opinie

Mereu spun că Gadget.ro se individualizează față de alte site-uri de tehnologie locale prin comunitatea formată, prin comentariile pe care o parte dintre voi le aduceți în secțiunea dedicată. 

Totuși, mă uit că sunt câteva site-uri gigant din dot com ce au renunțat la rubrica de comentarii. Aici aș încadra exemple precum TheVerge sau Re/Code pe partea tech, CNN în zona de știri sau Popsci pe știință.

Care ar fi explicația din spatele acestei decizii?

1. Discuțiile sunt acum în social media (Facebook, Twitter etc), iar comentariile nu mai au importanța de altă dată.

2. Negativismul și trollingul, atacurile la persoană sau brand, unele direcționate în mod conștient de către concurență etc. Pur și simplu s-ar pierde prea mult timp cu filtrarea comentariilor. Mai ales că acolo vorbim de comunități de ordinul a milioane de persoane.

Cred că este important să ai o comunitate pe site, să o lași să se manifeste, dar derapajele trebuiesc sancționate în timp real. Cel puțin pentru moment nu-mi ia prea mult timp să parcurg toate comentariile postate peste zi, să răspund la ele, iar interesul nostru este să reveniți pe site, să vă răspundem în măsura în care putem la nelămuririle pe care le aveți.

Nu suntem un site atât de mare și de tare încât să renunțăm acum sau în viitor la comentariile voastre.

Credit foto

Categorii: opinie
Tag-uri: dot comdot ro
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.