Arhiva-Social Media

Pe 11 iulie 2012 are loc Social Networks Conference în ediția pe 2012 sub organizarea Evensys. Înainte de a trece în subiectele zile vă invit să vedeți o statistică referitoare la rețelele sociale din România. Observați că Facebook se apropie vertiginos de 5 milioane de conturi în țara noastră. Este o forță de care trebuie să se țină cont pentru cei care vor să-și dezvolte afacerile prin intermediul online-ului. Graficul este luat de pe socialmediatraining.ro

Câteva detalii legate de Social Networks Conference 2012:

SOCIAL NETWORKS CONFERENCE – CEA MAI IMPORTANTA CONFERINTA DIN ROMANIA DE MARKETING SI COMUNICARE IN RETELELE SOCIALE
Evenimentul se desfasoara timp de o zi, pe 11 iulie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Iata punctele principale de atractie:

POTI CASTIGA O APLICATIE DE FACEBOOK GRATUITA!
La Social Networks Conference ai sansa de a castiga o aplicatie gratuita de Facebook pentru tine sau pentru compania pe care o reprezinti, care te va ajuta sa cresti numarul de fani de pe pagina ta! Inscrie-te la eveniment, vino pe 11 iulie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, lasa-ne cartea ta de vizita si poti pleca acasa, in urma tragerii la sorti, cu o aplicatie dezvoltata de cei mai happy specialisti de Facebook din tara: echipa HappyDigital!
http://conference.socialnetworks.ro/2012/resurse.php

INVETI DESPRE PROMOVAREA IN CELE MAI IMPORTANTE RETELE SOCIALE
Noile instrumentele din social media ofera companiilor noi oportunitati de a atinge publicurile-tinta, de a afla ce isi doresc consumatorii si cum poate brandul sa vina in intampinarea acestor cerinte. In cadrul conferintei brandurile vor afla cum se pot promova prin retelele momentului: Pinterest, Foursquare, Twitter, Google Plus, TPU.ro
http://conference.socialnetworks.ro/2012/program.php

CAMPANII DE SUCCES IN RETELELE SOCIALE: STUDII DE CAZ
Avem o sesiune speciala, BEST PRACTICES IN SOCIAL NETWORKS care va prezenta o serie de studii de caz. In cadrul acesteia reprezentantii unor mari branduri vor vorbi despre oportunitatile si problemele pe care le-au intampinat in dezvoltarea unor campanii in social media sau de branding online.

POTI CASTIGA UNA DIN CELE 5 INVITATII GRATUITE LA EVENIMENT!
Acceseaza aplicatia de pe pagina de Facebook a evenimentului, inscrie-te in competitie, raspunde la o simpla intrebare si ai sansa de a castiga una din cele 5 invitatii gratuite la evenimentul din 11 iulie. Aplicatia poate fi accesata aici:
http://www.facebook.com/socialnetworks.ro/app_147632182040752

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.