Arhiva-Social Media

Pe 11 iulie 2012 are loc Social Networks Conference în ediția pe 2012 sub organizarea Evensys. Înainte de a trece în subiectele zile vă invit să vedeți o statistică referitoare la rețelele sociale din România. Observați că Facebook se apropie vertiginos de 5 milioane de conturi în țara noastră. Este o forță de care trebuie să se țină cont pentru cei care vor să-și dezvolte afacerile prin intermediul online-ului. Graficul este luat de pe socialmediatraining.ro

Câteva detalii legate de Social Networks Conference 2012:

SOCIAL NETWORKS CONFERENCE – CEA MAI IMPORTANTA CONFERINTA DIN ROMANIA DE MARKETING SI COMUNICARE IN RETELELE SOCIALE
Evenimentul se desfasoara timp de o zi, pe 11 iulie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Iata punctele principale de atractie:

POTI CASTIGA O APLICATIE DE FACEBOOK GRATUITA!
La Social Networks Conference ai sansa de a castiga o aplicatie gratuita de Facebook pentru tine sau pentru compania pe care o reprezinti, care te va ajuta sa cresti numarul de fani de pe pagina ta! Inscrie-te la eveniment, vino pe 11 iulie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, lasa-ne cartea ta de vizita si poti pleca acasa, in urma tragerii la sorti, cu o aplicatie dezvoltata de cei mai happy specialisti de Facebook din tara: echipa HappyDigital!
http://conference.socialnetworks.ro/2012/resurse.php

INVETI DESPRE PROMOVAREA IN CELE MAI IMPORTANTE RETELE SOCIALE
Noile instrumentele din social media ofera companiilor noi oportunitati de a atinge publicurile-tinta, de a afla ce isi doresc consumatorii si cum poate brandul sa vina in intampinarea acestor cerinte. In cadrul conferintei brandurile vor afla cum se pot promova prin retelele momentului: Pinterest, Foursquare, Twitter, Google Plus, TPU.ro
http://conference.socialnetworks.ro/2012/program.php

CAMPANII DE SUCCES IN RETELELE SOCIALE: STUDII DE CAZ
Avem o sesiune speciala, BEST PRACTICES IN SOCIAL NETWORKS care va prezenta o serie de studii de caz. In cadrul acesteia reprezentantii unor mari branduri vor vorbi despre oportunitatile si problemele pe care le-au intampinat in dezvoltarea unor campanii in social media sau de branding online.

POTI CASTIGA UNA DIN CELE 5 INVITATII GRATUITE LA EVENIMENT!
Acceseaza aplicatia de pe pagina de Facebook a evenimentului, inscrie-te in competitie, raspunde la o simpla intrebare si ai sansa de a castiga una din cele 5 invitatii gratuite la evenimentul din 11 iulie. Aplicatia poate fi accesata aici:
http://www.facebook.com/socialnetworks.ro/app_147632182040752

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.