Diverse

În weekend am participat la #blp5. A fost o ediție de care pe care, bloggeri vs cititori. Din partea Gadget a participat subsemnatul și Silviu Stroe. Îi mulțumesc pe această cale că și-a făcut timp într-o după-amiază de sâmbătă să vină la sediul Romtelecom din Băneasa spre a face câteva sesiuni intensive de gaming.

Jocurile în care ne-am duelat au fost Team Fortress 2, War of the Roses. Primul este un fel de Counter Strike cu alte personaje, iar War of the Roses merge pe ideea războiului de 100 de ani din Anglia, dintre Lancaster și York. Ai ocazia să folosești arme medievale și să lupți într-un multiplayer de-a dreptul nebun.

Apropo, grupul cititorilor ne-a livrat o lecție dură. Au câștigat fiecare joc, fără niciun drept de apel din partea bloggerilor. Este și logic într-un fel. S-au înscris cei pasionați de gaming.

Cu această ocazie am văzut la lucru și internetul cu viteze de până la 1 Gbps din partea Romtelecom. Cu SpeedTest am atins în jur de 600 – 700 Mbps la download, dar și în jur de 5 – 600 Mbps la upload. Mi-aș dori o astfel de viteză de upload și pe PC-ul de acasă. Mai multe detalii aici

Romtelecom-gigabit

Mai multe imagini de la #blp5 găsiți pe pagina de facebook / Bloggers Lan Party.

Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender Antivirus.

Categorii: diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.