Hardware

În Rusia există Caviar, companie cunoscută pentru lansarea de telefoane exclusiviste, modele unicat placate cu aur, metale preţioase şi piele. Aceasta a decis să facă şi altceva şi a venit cu propunerea unei console Sony PlayStation 5 acoperită cu aur.

Pentru a face produsul şi mai exclusivist a decis să realizeze doar nouă unităţi, fiecare cu un preţ de plecare de 499.000 de dolari. Pentru că procesul de fabricare este complex şi durează până la patru luni, Caviar a decis să vadă dacă cineva este interesat de acest produs şi a deschis o aşa zisă listă pentru doritori.

Conform reprezentanţilor companiei pentru cele nouă console au aplicat 1342 de persoane, în special oameni de afaceri din Rusia şi Statele Unite Ale Americii şi chiar LeBron James (cunoscutul baschetbalist).

Pentru că există cerere din belşug, Caviar a apelat la un antreprenor de bijuterii specializat în lucrul cu aur pentru a-i face deja un produs test.

Consola Sony PlayStation5 denumită “Golden Rock” va fi acoperită cu 4.5 kilograme de aur de 18 carate. Controller-ul va avea mai puţin aur, însă va fi îmbrăcat în piele neagră de crocodil.

Sursa: caviar.global

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.