PC Garage aniversează 15 ani de activitate, iar magazinul online cunoscut în mod special pentru prezența sa pe nișa de gaming a pregătit mai multe surprize.

Sunt peste 2000 de periferice ASUS TUF Gaming oferite cadou și reduceri de prețuri pe produse diverse. 

Reducerile de prețuri sunt întâlnite la laptopuri, sisteme, componente PC, monitoare, periferice de gaming, smartphone-uri etc.

La comenzi între 500 – 1000 lei se oferă mouse pad-ul TUF Gaming P3. Cei ce se încadrează cu comanda între 1000 – 2500 lei primesc mouse-ul ASUS TUF Gaming M3. Cei ce depășesc pragul a 2500 lei se aleg cu căștile ASUS TUF Gaming H3.

Printre reducerile pregătite se află:

Pe 12 octombrie la 12.00 pe canalul de YouTube al PC Garage se va realiza live o emisiune specială în care vor fi invitați de la Kingston, Logitech, ASUS etc și vor fi oferite pe lângă ultimele noutăți din tehnologie și premii.

Toate detaliile legate de ceea ce a pregătit PC Garage la aniversarea a 15 ani de activitate le găsiți aici.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.