Opinie

Cei care au copii mici şi nu numai pot face acum o faptă bună atât mie, cât şi celor care se află în aceeşi dilemă ca mine.

Baiatului meu de 6 ani îi merg foarte bine tratamentele pe bază de aerosoli atunci când este răcit, de aceea am tot timpul în casă un aparat pentru această procedură. Până acum am folosit modelul Laica MD6026, unul foarte bun, silenţios, cu review-uri aproape excelente peste tot. Şi totuşi acest produs are un mare, dar foarte mare defect: se strică al naibii de repede.

Laica MD6026

Nu vreau să vă spun câte am trimis până acum la garanţie şi totuşi am continuat să îl cumpăr pentru că fiind baiatul mic nu se speria de el (v-am zis mai sus că e foarte silenţios). Anul trecut l-am cumpărat pe cel mai recent şi acum iar s-a stricat. Pentru că habar nu am unde este bonul (l-am luat fizic dintr-un magazin Altex în grabă pentru că se stricase un altul şi copilul era răcit la momentul respectiv), nu am cum să îl duc la garanţie de această dată.

Şi totuşi, copilul e mare acum şi cred că ar putea accepta şi un aparat mai zgomotos, unul cu piston poate. Dar nu ştiu ce să cumpăr, am citit destul de multe, am câteva variante pe lista scurtă, însă pe mine mă interesează în principal două aspecte: să fie fiabil (nu vreau să îl schimb aproape anual) şi să scoată cantitate normală de aburi / aerosoli (la unele modele sunt ceva probleme cu acest lucru).

Deci, ce recomandări aveţi pentru mine ? Pentru noi, toţi cei care vrem un aparat de aerosoli bun pentru copiii noştri ? Eu v-am zis ce nu recomand 😅😅😅.