Software

Am avut 24 de ore cu vreme schimbătoare, iar aplicațiile de prognoză meteo își dovedesc utilitatea . De o bună perioadă de timp au început a oferi informații din ce în ce mai relevante. Te pot ajuta în a-ți planifica timpul astfel încât să nu te trezești că rămâi prins pe un drum aflat sub cod roșu de viscol, spre exemplu. 

Nu mai trebuie să urmărești buletinele meteo de la TV, mai ales că la TV nu primești informație localizată, în adevăratul înțeles al termenului.

Google Now printr-un swipe pe ecranul de bază îți oferă o privire de ansamblu pe 5 zile pentru locația în care te afli, iar dacă ai setat domiciliul și serviciul aduce informații și pentru aceste puncte de interes. În momentul în care vreau să am mai multe date, pornesc AccuWeather. Am plătit 15 lei ca să scap de reclame în varianta Platinum.

În AccuWeather sunt date complexe: prognoza meteo pe ore, dar și zilnic pe durată destul de lungă. De obicei, dincolo de 2 – 3 zile nu aș spune că datele sunt 100% pe ceea ce se va întâmpla în atmosferă. Mai degrabă oferă o idee de ansamblu. Date precise sunt furnizate pe 1 – 2 zile, în sensul în care se întâmplă aproape fix ceea ce se prognozează (temperatură, vânt, tip de precipitații).

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.