Opinie

Știu că Black Friday este în derulare, dar o parte dintre voi deja ați făcut cumpărăturile și mai parcurgeți site-urile în căutare de chilipiruri. 

De la eMAG am cumpărat un fier de călcat, iar de la Fashion Days am pus în coș o vestă Trespass, o pereche de ochelari Polaroid, o pereche de ghete Trespass impermeabile și o pereche de mânuși. Cu totul, nu am investit mai mult de 700 lei în Black Friday-ul curent.

eMAG a pornit BF în aplicația de mobil pe la 6.50, în câteva minute au dat startul și pe site-ul web. Aș spune că în 2017 a mers mai bine ca niciodată – site-ul, cel puțin în cazul personal. Stocurile la produsele vedetă s-au epuizat alert, pe unele itemuri aș spune că se putea face comanda, pe altele la doar câteva secunde erau sold out.

Cum arată lista voastră de achiziții?

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.