Opinie

Teoretic ar fi trebuit să fac un articol în care să vă recomand câteva modele de baterii externe. Totuși, nu pot face asta. În primul rând pentru că oferta este foarte vastă și pe de altă parte pentru că nu am testat prea multe baterii externe.

În ultima perioadă m-am rezumat la Xiaomi Mi Power Bank de 10400 mAh. Se descurcă decent și-mi încarcă LG Nexus 5-ul de 2 – 3 ori. Încărcarea se face rapid, firul din pachet este scurt și nu mă încurcă. Este exact bateria de care am nevoie (capacitate mare, simplitate în utilizare, design plăcut).

Mai multe detalii legate de Xiaomi Mi Power Bank în review.

Acum a sosit rândul vostru să recomandați baterii externe ce merită a fi achiziționate. Lista este deschisă, acceptăm și linkurile, doar că durează să le dau publish din panelul Disqus.

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.