Notebook

Garanția denumită generic No Matter What este la ediția a doua. Se aplică laptopurilor Toshiba achiziționate în perioada 1 octombrie 2015 – 31 martie 2016. 

Important este ca după achiziția unui notebook Toshiba compatibil să-l înregistrați din momentul achiziției în maxim 14 zile pe site-ul dedicat.

Ce laptopuri sunt compatibile cu No Matter What?

Notebook-urile acoperite de garanția No Matter What fac parte din seriile Satellite, Qosmio, Chromebook și Kira.

Care sunt elementele suplimentare aduse de No Matter What?

a. Extinderea garanției de la 2 la 3 ani;

b. Ești acoperit pentru daune accidentale (Ex: cafea pe tastatura notebook-ului, căderi ce duc la nefuncționare etc);

c. Furt – înlocuire gratuită cu un produs identic sau echivalent;

d. Recuperarea datelor – înlocuirea hard-disk-urilor defecte, dar și recuperarea datelor pierdute, în măsura în care o astfel de procedură mai este posibilă;

e. McAfee LiveSafe – antivirus gratuit pentru 1 an de zile.

Orice client de Toshiba să nu uite de procedura de înregistrare în intervalul menționat. Mi-aș dori să vă astfel de garanții și în domeniul tabletelor sau telefoanelor mobile. Nu?

Categorii: notebook
Tag-uri: Toshiba

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.