Retelistica

Orange și-a actualizat oferta de abonamente, iar în articolul de față discutăm despre cel mai ieftin abonament din noua ofertă – Fun 8.

Ce beneficii sunt incluse la 8 euro pe lună?

  • 15 GB de internet la viteze 4G;
  • NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale;
  • 200 minute internaționale;
  • fără acces roaming.

8 euro = aprox. 39 lei.

Dacă-mi amintesc corect, în urmă cu 1 an și jumătate am primit 21 GB de internet național cu bonus internet nelimitat de vineri până duminică pentru 30 euro pe lună, NELIMITAT la minute, SMS-uri, trafic de date și în roaming etc.

Acum la 8 euro se oferă o cantitate însemnată de internet + comunicații nelimitate la nivel de minute și SMS-uri (majoritatea utilizatorilor de internet au migrat pe WhatsApp, FB Messenger etc). Să zicem că apeluri mai sunt, dar SMS-urile au ajuns să fie importante la plățile online și când vine câte un curier (acum în loc de semnătură se oferă un cod PIN de 4 cifre pentru autentificare).

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.