Telefoane Mobile

OnePlus 6 este cu siguranţă unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri high-end la ora actuală, asta şi pentru că producătorul chinez a reuşit să păstreze un echilibru între performanţele de top şi preţ.

Dacă la capitolul hardware şi software OnePlus a avut de luat decizii simple, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre varietatea de culori comerciale. Producătorul chinez a testat peste 40 de variaţii de culoare, de la alb şi negru, până la modele cu gradient de la negru spre albastru sau de la portocaliu spre vişiniu.

OnePlus nu a riscat însă şi a mers în continuare pe variante clasice: negru (Mirror Black şi Midnight Black), alb (Silk White) şi mai noul roşu (Amber Red). Culorile simple merg cel mai bine, însă o pată de culoare nu foarte extravagantă cred că ar putea avea o şansă de reuşită comercială (de exemplu mie îmi place acel gradient negru spre albastru sau acel alb cu o foarte uşoară tentă de albastru deschis).

Vouă care dintre machetele testate de OnePlus v-ar fi plăcut ?

Nu uitaţi de disponibilitatea voucherului de 20 euro valabil împreună cu achiziţia unui OnePlus 6 de pe site-ul oficial. Detalii aici.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.