Notebook Acer ConceptD CN315-72G Notebook

Prima dată când am descoperit dispozitive din gama Acer ConceptD a fost cu ocazia unui eveniment local, în 2019. De atunci și până acum am ajuns să testez deja trei notebook-uri din această serie – ConceptD 3 CN315-71, ConceptD 3 CN315-72G și ConceptD 5 Pro, și un altul așteaptă publicarea review-ului.

Cei ce nu sunt familiarizați cu ceea ce înseamnă ConceptD de la Acer trebuie să afle că dispozitivele din această gamă se adresează profesioniștilor din anumite domenii, de la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori grafici, până la studenți din domeniul designului și creatori YouTube. Aceștia pot alege în funcție de nevoile lor dispozitive extrem de performante sau unele care să ofere un echilibru între putere și cost, fără a face mari compromisuri.

Tot mai multe dispozitive din gama Acer ConceptD ajung în magazinele de specialitate, iar eu vă arăt azi ce astfel de produse puteți alege din oferta celui mai mare magazin online din țara noastră:

  • Acer ConceptD 3 este disponibil cu procesoare Intel Core până la i7-10750H, grafică NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM până la 16 GB și stocare pe un SSD cu capacitate de până la 1TB. Sunt 5 astfel de modele în oferta actuală eMAG;

Acer ConceptD 3 Ezel CC314-72 CC314-72G

  • Acer ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro sunt notebook-uri cu un design special, cu o balama și un mod de ajustare a ecranului cel puțin interesante. Acestea reprezintă instrumente versatile şi creative concepute pentru creatorii aflaţi în deplasare și oferă o autonomie a bateriei de până la 18 ore. Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H și grafică până la NVIDIA GeForce GTX1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Ecranele IPS FHD de 14 inch sunt validate PANTONE și acoperă 100% din gama de culori sRGB, cu o acurateţe a culorilor la nivel Delta E <2. Pe eMAG sunt 5 modele din gama Acer ConceptD Ezel;
  • Un Acer ConceptD 7 este pe masa mea de teste în această perioadă și în câteva zile urmează să aflați cum se prezintă. Modelul pe care îl descopăr este echipat cu procesor Intel Core i7 din a 10-a generație și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, dar mai există posibilitatea de a opta pentru grafică NVIDIA Quadro RTX 5000. Pe oricare îl veți alege, producătorul garantează editarea video până la 6K în timp real și performanțe superioare de randare. Ecranul de 15.6 inch propune rezoluție 4K, este validat Pantone și acoperă 100% din spațiul de culoare Adobe RGB, cu o precizie Delta E <2. Deocamdată sunt două modele Acer ConceptD 7 în oferta eMAG;
  • Cei ce sunt în căutarea unui monitor de 24 inch cu o precizie de culoare Delta E <1, cu un finisaj modern, design ZeroFrame și suport ErgoStand, ce permite înclinare, rotire, pivotare şi  ajustarea înălţimii monitorului, pot alege modelul Acer ConceptD CM2241W la un preț de 1.650 de lei pe eMAG.

Cam acestea ar fi dispozitivele Acer ConceptD din oferta curentă eMAG, cel mai probabil urmează ca noi modele să apară constant pe rafturile virtuale ale marelui retailer.