Oare ce este cu adevarat important in toata lumea asta? Stiu este o tema stupida. Cred ca eu sunt cam egoist, mie imi place ca in fiecare zi sa ma ocup cu acele lucruri ce ma bucura. In ultima perioada, timpul liber mi-l ocup cu netul, blogul meu si alte lucruri legate de calculator. Persoana ce ar trebui sa imi fie cea mai apropiata nu vede acest lucru in mod pozitiv – si-ar dori sa inghit prostia aia televizata, urasc televiziunea romaneasca. Ma uit la televizor doar pe canalele cu filme documentare, restul de emisiuni ar fi pierdere de timp.
                  Ma vad in situatia de a alege: sa imi fac pe plac mie sau persoanei de langa mine. Ar insemna sa renunt la ceea ce ma individualizeaza de ceilalti. Este o alegere aproape imposibila pentru mine. Trebuie sa pun prea multe lucruri in balans. 
                    Apropo altceva mai putin melancolic:
                    Cineva mi-a trimis pe mass sa vizualizez acest clip socant. Mi-a taiat pofta de mancare.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.