Diverse

Perioada aglomerată februarie – martie are drept finalitate data de 8 martie, atunci când la nivel global se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. În România această sărbătoare are o conotaţie mai specială, asta şi pentru că este confundată de foarte mulţi drept Ziua Mamei. Indiferent cum o numim, un lucru este clar: bărbaţii trebuie să ofere un mic cadou celei mai importante femei din viaţa lor (simbolic).

Dacă vreţi să ieşiţi puţin din tipare, le puteţi oferi un gadget mai special. Retailerul geekbuying.com organizează zilele acestea o campanie promoţională denumită “Women’s Day Special – For all the Women around the world”, campanie de unde puteţi alege un cadou mai deosebit. Am selectat pentru voi câteva exemple, dar întreaga listă cu promoţii o puteţi găsi în acest link.

Uscător de păr Xiaomi Smate SH-A161 cu o putere de 1600W – 49.99 dolari fără TVA;

Periuţă de dinţi electrică Xiaomi Soocare X3 cu autonomie de 25 zile şi rezistenţă la apă – 45.99 dolari fără TVA;

Aparat pentru îngrijirea tenului Xiaomi inFace – 54.99 dolari fără TVA;

Aparat pentru masaj Xiaomi Mijia cu autonomie de 7 zile – 16.99 dolari fără TVA.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.