Opinie

A trecut ceva timp de când nu am mai discutat pe acest subiect, unul care mi se pare extrem de util în ideea în care ne putem inspira şi noi unii de la alţii.

Pe gadget.ro avem o comunitate foarte frumoasă şi cred că suntem site-ul tech din România cu cele mai multe comentarii în articole, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Sunt cazuri în care greşim şi ne corectaţi, sunt cazuri în care veniţi în completarea articolelor noastre cu informaţii preţioase, sunt cazuri în care vă ajutaţi între voi cu diverse sfaturi, sunt cazuri în care faceţi glume pe seama unui subiect etc. Toate comentariile ne plac, cu excepţia celor în care apar jigniri, limbaj licenţios etc.

Revenind la subiect, vă aştept în rubrica de comentarii să ne spuneţi ce gadgeturi v-aţi mai cumpărat în ultima perioadă şi câteva detalii despre acestea (cum funcţionează, dacă sunteţi mulţumiţi, de ce le-aţi cumpărat etc.).

În cazul meu nu am mai cumpărat mare lucru în ultimele luni. În urmă cu câteva zile mi-am achiziţionat un Chromecast with Google TV pentru televizorul din sufragerie. Am un Philips mai vechi (are vreo 7 ani) pe care iniţial am dorit să îl schimb cu unul nou. Televizorul funcţionează foarte bine, singura bubă era partea smart, aşa că din raţiuni de costuri şi după o discuţie constructivă cu Darius, m-am oprit la Chromecast with Google TV. Nu regret, acum am un Philips la fel de vechi care se vede la fel de bine, dar care este sprinten ca un Jaguar ce aleargă după pradă pe partea smart.