Opinie

Că vrem sau nu, iată că am ajuns şi în luna noiembrie, acea perioadă din an în care mai toţi comercianţii din ţara nostră organizează evenimentul de shopping Black Friday (bine, mai sunt unii care au şi Black Friday de vară, de primăvară etc., dar aici vorbim strict de campanii bazate pa naivitatea românilor).

Deşi mulţi nu recunosc sau nu vor să recunoască, cu ocazia Black Friday se fac cele mai multe achiziţii într-un timp atât de scurt şi, de cele mai multe ori şi la cele mai bune preţuri (asta dacă sunteţi organizaţi şi urmăriţi evoluţia acestora). Tocmai pentru că sunt şi ţepe, trebuie să fiţi vigilenţi.

Unii retaileri au dat deja startul la Black Friday ediţia 2023, vorbesc de acei comercianţi ce organizează evenimentul de shopping pe o perioadă de câteva săptămâni. Cel mai mare interes îl va atrage cu siguranţă eMAG, retailerul fiind singurul care păstrează tradiţia preluată de la americani şi anume aceea de a organiza Black Friday într-o singură zi de vineri (americanii organizează evenimentul în ultima vineri din noiembrie, doar că în România este imposibil acest lucru din punct de vedere logistic).

eMAG va organiza Black Firday 2023 vinerea viitoare, pe 10 noiembrie, tocmai de aceea a venit momentul să vă adresez clasica întrebare:

Ce intenţionaţi să vă cumpăraţi cu ocazia Black Friday ?

Ca în fiecare an eu nu urmăresc nimic în mod special, însă am în lista de favorite ceva produse. Nimic urgent, nimic apăsător, produse pe care le-aş putea achiziţiona dacă preţurile mă vor convinge cu adevărat. În articolul de ieri TOP 5: Cele mai bune televizoare cu preț de până în 3000 lei – 11.23, Emil mi-a dat temă de casă cu acel TCL de pe primul loc. Îmi place foarte mult şi l-am pus pe lista scurtă.