gAuto

Ieri aflam că Visual Fan SA, adică firma din spatele brandului Allview, va lansa pe 16 decembrie primul său automobil electric. Compania se află în spatele Visual EV SRL, societate ce se va ocupa cu importul de maşini electrice din China.

Chiar dacă nu vorbim la nivel oficial, surse din piaţă susţin că Visual EV SRL va importa în România maşini Skywell. Acestea sunt produse în China de către Skyworth, companie cu care Visual Fan SA are deja o strânsă relaţie de colaborare, mai multe echipamente electronice vândute în România sub brandul Allview fiind produse de către aceasta.

Ce model de maşină electrică va lansa Allview pe 16 decembrie ?

Mai toate sursele susţin că prima maşină electrică vândută de Allview va fi Skywell ET5. Vorbim de un SUV de dimensiunii medii lansat oficial la începutul acestui an.

Interesant este că Skyworth a pregătit cumva intrarea oficială în România, mai multe bloguri şi vloggeri de profil din ţara noastră primind Skywell ET5 la teste. Găsiţi câteva exemple aici, aici, aici şi aici.

Se pare că Skywell ET5 va avea un preţ de plecare de aproximativ 30.000 euro, sumă la care se vor putea adăuga şi reducerile prinse în Programul Rabla.

Încă nu este sigur sub ce nume va fi comercializată maşina, însă ţinând cont că Skyworth vinde această maşină şi sub alte denumiri în Europa, nu mare ne-ar fi mirarea ca practica rebranduirii folosită la electronice şi electrocasnice să funcţioneze şi la maşinile electrice.

Sursa: profit.ro