Software

Facebook este rețeaua socială cu cel mai mare impact la momentul actual, iar orice mișcare a companiei conduse de Mark Zuckerberg atrage atenția. 

Aplicațiile de iOS și Android urmează a primi un update astfel încât o imagine animată / GIF să fie folosită în rolul unei fotografii de profil.

Detalii în clip:

Faci un clip cu telefonul, iar Facebook ți-l convertește într-un GIF, astfel atragi atenția mai rapid în lista prietenilor, mai ales dacă ai un plus de creativitate și aduci o imagine animată interesantă. GIF-ul este centrat pe mijlocul ecranului și nu în lateral stânga, îi oferă și un plus de spațiu.

Au început a oferi acest feature către utilizatori din Marea Britanie și California, cel mai probabil în viitor printr-un update la aplicațiile Facebook de iOS și Android sosește la sutele de milioane de utilizatori ai rețelei sociale. Sunt mai multe modificări la orizont: customizare a informațiilor din descriere, fotografii favorite ce dorești să apară alături de profil etc.

Sursa: BGR.com

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.