Software

Allview P6 Energy este un smartphone cu baterie de 5000 mAh, iar compania brașoveană a pregătit un update de software spre 5.0 Lollipop, luni urmează să oferim detalii legate de procedura propriu-zisă. 

Am primit detalii legate de trei aplicații ce urmează a fi preinstalate:

1. Super Power Saving Mode – transformă meniul în unul de tip minimalist, în culorile alb-negru și oferă acces la funcțiile de bază: Apeluri, Mesaje, Contacte și Ceas. Este o funcție utilă când nivelul bateriei este sub 15 – 20% și ai nevoie de funcțiile de bază.

2. Charm Cam – aplicație pentru camera foto ce încorporează o serie de efecte, filtre, ștampile. Această aplicație este accesabilă direct din meniul camerei;

3. Chameleon – îți poți customiza interfața grafică la nivel de temă, în funcție de mediul în care te afli.

Una peste alta, important este că P6 Energy primește update spre 5.0 Lollipop și nu rămâne blocat la Android 4.4 KitKat.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.