Software

Allview P6 Energy este un smartphone cu baterie de 5000 mAh, iar compania brașoveană a pregătit un update de software spre 5.0 Lollipop, luni urmează să oferim detalii legate de procedura propriu-zisă. 

Am primit detalii legate de trei aplicații ce urmează a fi preinstalate:

1. Super Power Saving Mode – transformă meniul în unul de tip minimalist, în culorile alb-negru și oferă acces la funcțiile de bază: Apeluri, Mesaje, Contacte și Ceas. Este o funcție utilă când nivelul bateriei este sub 15 – 20% și ai nevoie de funcțiile de bază.

2. Charm Cam – aplicație pentru camera foto ce încorporează o serie de efecte, filtre, ștampile. Această aplicație este accesabilă direct din meniul camerei;

3. Chameleon – îți poți customiza interfața grafică la nivel de temă, în funcție de mediul în care te afli.

Una peste alta, important este că P6 Energy primește update spre 5.0 Lollipop și nu rămâne blocat la Android 4.4 KitKat.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.