Veste bună pentru cei interesați să achiziționeze un GALAXY S7 la un preț pe care m-aș hazarda să-l consider imbatabil. În primul și în primul rând trebuie să precizez cum puteți accesa oferta, de fapt cum și eu am aflat de ea.

Căutam ofertele Orange pe diverse telefoane la portare și am dat de Forumul Softpedia. Acolo am aflat că dacă vreau să primesc o ofertă personalizată trebuie să adresez o întrebare către contul Orange Helper. Am dat mesaj și am fost contactat de către un consultant Orange.

De ce fac toate aceste precizări?

Pentru că de-a lungul timpului s-a format o impresie greșită, faptul că mi-ar cunoaște numele și pentru că scriu pe un site tech mi se fac oferte avantajoase, unicat etc. Nu este cazul. Repet, chiar nu este cazul.

Hai să vedem oferta pentru care ați ajuns aici:

oferta-orange-new

Orange are două variante de GALAXY S7 : negru și auriu. Pe eMAG îl găsiți listat la 2649 lei, iar Orange la portare îl vinde cu 99 euro + 24 luni x 24 euro pe lună = 675 euro / aprox. 3003 lei. Rezultă că pe lângă rata pentru smartphone încorporată în costul abonamentului, plătiți în jur de 350 lei pentru NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 10 GB trafic de date, 4 GB pentru internet în roaming pe an, 600 minute internaționale și 1000 de minute sau SMS-uri anuale în roaming. La un calcul sumar reiese că beneficiile menționate sunt plătite cu 14.58 lei pe lună. Cei 24 euro înseamnă aproximativ 107 lei / lună.

Cum vi se pare promoția practicată de Orange la portare? 

Mi se pare a fi de luat în calcul pentru cei interesați să cumpere un smartphone premium, fără a plăti un avans foarte mare și la un abonament configurat pe măsura telefonului. Toate detaliile legate de Samsung GALAXY S7 le găsiți într-un articol de tip review.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.