Vodafone Smart Ultra 6 Opinie

Nu degeaba am trecut ofertă personalizată în titlu și am să explic în rândurile de față și contextul. În septembrie am fost sunat de către un reprezentant al Vodafone ce a trimis un Smart Ultra 6 + abonament cu trafic nelimitat pe trei luni în mod gratuit. 

Important de notat este că produsul nu a venit prin PR-ul Vodafone, prin echipa ce se ocupă de relații cu presă, deși cred că recomandarea a sosit de la PR.

Perioada a trecut, Darius Pană a scris recenzia lui Smart Ultra 6, un best-buy veritabil la costurile afișate. În urmă cu câteva minute au revenit cu un apel telefonic în care au făcut o ofertă destul de interesantă:

RED 13 redus cu 20% la 10.4 euro pe lună, cu dublu trafic de date pe 2 ani (2 GB în 4G în loc de 1 GB cât cuprinde RED 13 în mod normal), NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 150 minute internaționale + Vodafone Smart Ultra 6 oferit în mod gratuit. 

După 2 ani de zile = 10.4 euro x 24 = 249.6 euro = 1114 lei

În contextul în care Vodafone Smart Ultra 6 în magazinul online al Vodafone costă 189 euro. Teoretic, beneficiile din abonament ar fi 60 euro pe 2 ani.

Nu-i rău deloc, nu? :)

Update: Vodafone a avut o ofertă tentantă și pentru GALAXY S6 Edge achiziționat prin portare. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.