Vodafone și-a actualizat portofliul de oferte convergente cu internet fix + televiziune. Prețurile pornesc de la 49 lei / lună și ajung la 81 lei pe lună.

1. Home Deal 500;

Costă 9.9 euro pe lună și include internet fix cu viteze de până la 500 Mbps în download și…, 25 Mbps în upload, 157 de canale TV + Sport, 2 beneficii gratuite la alegere*. Este inclus un card digital pentru TV și un Super Wi-Fi Box.

Dacă ești abonat pe telefonie mobilă la Vodafone, costurile abonamentului scad la 7.90 euro / lună = aprox. 39 lei.

Cele 2 beneficii la alegere* pot fi:

  • Vodafone TV și extraopțiunea 4K;
  • HBO și HBO Go pe 12 luni;
  • 40 de canale TV oferite în mod suplimentar (filme, documentare și conținut HD);
  • mini router Wi-Fi cu abonament de date inclus.

2. All inclusive 500;

Aici este adus tot internetul fix de 500 Mbps în download și 25 Mbps în upload, iar beneficiile oferite la Home Deal 500 sunt incluse în abonament (40 de posturi TV în plus, mini router Wi-Fi de backup, HBO și HBO Go pe 24 luni, Vodafone TV și extraopțiunea 4K).

Costul este de 14.90 euro / lună sau 12.90 euro / lună dacă ești abonat al telefonie mobile de la Vodafone = 64 lei. Este inclus

3. Home Deal 1000;

Este fix Home Deal-ul de 500, dar viteza la internetul fix este de 1000 Mbps în download (mă rog, 940 Mbps la download și 25 Mbps la upload). Sunt două beneficii la alegere.

Costul este de 11.40 euro / lună sau 9.40 euro / lună – 46 lei pe lună dacă ești abonat pe telefonie mobilă la Vodafone. Este inclus și un router denumit Giga Wi-Fi.

4. All inclusive 1000;

Este un all inclusive 500 cu internetul de 940 Mbps.

Declarație oficială:

Atunci când gândim ofertele comerciale, pe lângă servicii de calitate, de ultimă generație, ne dorim să le oferim clienților noştri beneficii relevante şi atrăgătoare și pachete de servicii care să răspundă cât mai bine obiceiurilor de consum și dorințelor acestora, dar și transparență și ușurința de a alege ceea ce este mai bun pentru ei. Noua ofertă comercială este semnificativ simplificată și le dă clienților posibilitatea de a-și configura cu extra beneficii pachetul de servicii fixe, simplu și rapid. Prin această ofertă, le punem clienților la dispoziție acces la internet fix de cea mai înaltă calitate, dar și la cel mai variat pachet de canale TV și conținut video on demand din România, la prețuri imbatabile, de la doar 7,9 euro/lună”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Mai multe detalii găsiți aici.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.