gAuto

În București a fost implementat un program pilot prin care proba practică de la examenul de permis auto este înregistrată video și audio, iar candidatul ce se simte nedreptățit poate să se ducă în instanța de judecată cu această probă. 

Observ că polițiștii folosesc tabletele Lenovo pe care le-am văzut și la sistemul de votare. Aș face pariu că sunt fix aceleași unități. Mă rog, nu m-aș mira dacă Lenovo a prins un alt contract cu statul român.

Mi se pare o idee bună, dacă tot avem evaluare națională și bacalaureat supravegheate video. Totuși, mai utilă aș vedea verificarea materialului video de către o țertă persoană. Polițistul să nu treacă cu vederea anumite greșeli flagrante ale candidatului.

O idee bună sau frecție la picior de lemn?

Sursa: Mediafax.ro

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.